Не зная до този момент кандидатът за служебен премиер Димитър Главчев

...
Не зная до този момент кандидатът за служебен премиер Димитър Главчев
Коментари Харесай

Борисов: И 150 депутати да имаме с ДПС, след изборите правителство само с тях няма да правим

Не зная до този миг претендентът за длъжностен министър председател  Димитър Главчев да е изискал срещи с фрагменти от ГЕРБ  за назначението им на министри.

Това съобщи водачът на ГЕРБ  Бойко Борисов  в Народното събрание.

И разгласи: И  150 депутати да имаме ГЕРБ и Движение за права и свободи, държавно управление няма да има  след изборите единствено сред тези две партии.

Лидерът на ГЕРБ разяснява и законодателните промени, които незабавно се наложи да направи парламента  поради Конституцията и избора на длъжностен министър председател . Както и кой е направил предложенията за конституционната промяна, които сътвориха затруднения.

„ Аз  имам добра памет  за неща, в които съм взел участие. Специално за Конституцията постоянно сте чували, че поддържам Христо Иванов и неговите оферти. Аз не съм взел участие даже в диалозите, свързани с Конституцията, тъй като това е нещо, което се преподава в университета, учи се за него доста години за него и имаме доста положителни конституционалисти. Не виждам нещо Христо Иванов да е отговорен, не се трансформират закони, а се доизчистват елементи да им се пази мястото на хората до момента в който са служебни министър председатели “, изясни Бойко Борисов.

„ Калин Стоянов се справи  добре с Шенген и с границата. От вчерашното известие на Министерство на вътрешните работи кой е назначил дамата на Нотариус също стана ясно. Калин Стоянов е  персонално предопределение на Бойко Рашков  като министър. Нека да имат всички памет. Моята памет е, че имаше доста ясни решения – и за Украйна, и за енергетиката, и за обществената сфера – пенсиите. Трите партии внасяхме дружно предложение и след това го гласувахме дружно, дружно гласувахме и бюджета “, сподели още ръководителят на ГЕРБ.

И посъветва досегашните сътрудници от „ Продължаваме промяната “ и Демократична България да  отидат на спектакъл .

„ На мероприятието на Политическа партия чухме какви ли не неприятни неща за нас и в това време след изборите отново сме щели да си приказваме. Аз ги поучавам да отидат на една много  хубава режисура „ Език мой, зложелател мой „, да я изгледат. Ако продължат по същия метод просто  няма да си приказваме повече „, заключи Бойко Борисов.

https://dariknews.bg/

Източник: bunt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР